Grundkursus over en weekend

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

Du kan lære at meditere i løbet af én weekend.

Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Lørdag 24 oktober 2020, 10:00
Kurset slutter
Søndag 25 oktober 2020, 14:00
Sted
Pris

Kontakt os på acem@acem.dk for tilmelding.

Vi mødes lørdag kl. 10.00-14.00 og søndag kl. 10.00-14.00

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Til forskel fra det almindelige grundkursus, er dette et intensivt og mere kompakt kursus, hvor du lærer Acem-meditation i løbet af én weekend. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor vigtigt, at du mediterer for dig selv mellem hvert møde på kurset. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Kurset foregår normalt i grupper på 6-12 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

Kost og logi er ikke inkluderet i kurset.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark