Grundkursus på sommer retreat

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi
Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Lørdag 30 juni 2018, 17:00
Kurset slutter
Lørdag 07 juli 2018, 13:00
Sted
Pris

Finished

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Dette kursus varer en uge og foregår i forbindelse med den årlige danske sommer retreat for Acem mediterende. Det vil sige at du lærer at meditere på et kursus hvor der både er andre nybegyndere og samtidig også er erfarne mediterende. Du vil blive undervist i en gruppe for nybegyndere. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd, og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på gruppemøder og til aftenseminarer i løbet af ugen og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Grundkursus på sommer retreat foregår normalt i grupper på 3-6 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Grundkursus over en uge sammen med den almindelige sommer retreat