Grundkursus på weekendretræte

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

Du kan lære at meditere på vores weekendretræte. Retræten er med inklusiv overnatning og måltider.

Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Fredag 24 november 2017, 17:30
Kurset slutter
Søndag 26 november 2017, 14:30
Sted
Pris

Finished

Til forskel fra det almindelige grundkursus, er dette et intensivt og mere kompakt kursus, hvor du lærer Acem-meditation i løbet af én weekend. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Du mediterer derfor flere gange selv i løbet af retræten. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Du lærer at meditere i en lille gruppe. Senere deltager du i retræten sammen med personer, som har mediteret med Acem-meditation i længere tid. Der vil bl.a. være foredrag om aftenen.  Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Bjarke Madsen

Født 1981. Er uddannet økonom. Arbejder med procesoptimering og kunstig intelligens. Har mediteret siden 2007.