Weekend Retreat

Weekend Retreat

En weekend retreat er en behagelig pause fra hverdagen, og giver dig erfaring med længere meditationer og vejledningsgrupper.

Programmet ligner det der ses på ugeskurser, men er justeret efter kursuslængden. Der er mulighed for at meditere i op til 4 timer sammenhængende. Du kommer i en vejledningsgruppe med andre mediterende på kurset, hvor du får lejlighed til at snakke mere indgående om din meditation og få vejledning af en eller flere kursuslærere.

Om priserne for en weekend retreat:

Kost og logi er inkluderet i prisen. Der er mulighed for følgende rabatter (der gives ikke flere rabatter på en gang) og prisændringer:

Ønske om enkeltværelse: 300,- tillæg pr. nat.
Har lært Acem-meditation seneste år: 500,- rabat

Du vælger din pris i menuen ude til højre.

Husk at vælge priskategori med eneværelse med mindre du er indstillet på at bo på dobbeltværelse med en anden af sammen køn. Hvis du ønsker at dele værelse med en person du kender, har du mulighed for at skrive dette som kommentar i forbindelse med tilmeldingen.

Hvis du vil anvende rabatten for at have lært Acem-meditation seneste år, skal du vælge studenterpris, og må forvente indkvartering på dobbeltværelse.

Weekend retreat'en er for dig, der har lært Acem-meditation. På nogle weekend Retreats kan du lære at meditere. Du kan gå ind her og vælge "grundkursus på weekend retreat" (ikke grundkursus over en weekend).

 

Kommende Weekend Retreat

 
marts
Fænø-Sund, Middelfart
8 marts, 2019